Welkom op onze website

Wil je succesvol worden in een onderneming dan is het belangrijk dat je het momentum pakt en meteen gaat knallen. De meeste mensen doen dit niet en  dat is dan ook vaak de reden dat ze een business niet van de grond krijgen. Liever een paar maanden even alles ontzien en dan geen zorgen meer hoeven te maken dan langzaam aan beginnen, struggelen en hopen dat het iets wordt.

De bedoeling van dit plan is om je als lid van onderstaande meetingsgroep een vliegende start te geven om je online business op te bouwen. Verder wordt er aandacht besteed aan het opbouwen van internet verkeer op de langere termijn en persoonlijke ontwikkeling. Dit plan is gebaseerd op momentum en committeren. Je zult 90-dagen lang zoveel mogelijk tijd aan deze activiteiten dienen te besteden om snel door de leercurve heen te komen en het gewenste resultaat te verkrijgen.

Als u meer informatie wilt over het verdienen van geld en succesvol worden: dan kunt nu in plaats van tijd te verliezen tijdens het wachten in een file, zittend in een bus of trein, wachten bij de tandarts enzovoorts uw inkomen verdienen uit online passief inkomen.

Het is makkelijker dan koffie zetten, de was ophangen ! Het maakt niet uit waar je bent, zolang u toegang tot het internet heeft, kunt u uw bedrijf promoten, zorgen voor extra leads en daardoor extra verkoop.

U kunt door middel van het schrijven van korte verhalen/gebeurtenissen, plaatsen van een foto, plaatsen van een filmpje, promoten van producten en e-mails versturen online passief geld verdienen. Wat bied ik u, een ticket voor een marketing training om dit samen in groepsverband in 90 dagen te realiseren! Dus u staat er niet alleen voor! Wij helpen u door middel van filmpjes, online trainingen, documentatie en meetings.

Vind jij het ook leuk om verhalen of recensies te schrijven, gebeurtenissen te delen en wil je weten hoe je hiermee geld kunt verdienen?

Meer weten? Schrijf je in via onderstaande button of neem contact op via e-mail, dan zal ik u de nodige informatie verschaffen! 

Contact

erikmeijer350blog

Nieuws

Bezoekers vermelding

28-10-2013 09:11
Laat je bezoekers zoveel mogelijk weten van nieuwtjes en...

Website gelanceerd

28-10-2013 09:10
Onze nieuwe website is vandaag van start gegaan. Vertel je...